Fotografering del två med Anna Öhlund Photography

Idag var vi ut till Puoltsa och Ofelaš islandshästar för att fortsätta fotograferingen till Natures Best Sweden och Visit Sweden.
-------
Today we went to Puoltsa and Ofelaš Island horses to continue the photo shoot for Natures Best Sweden and Visit Sweden.

Vi hade inte riktigt samma tur med vädret, men det var mycket mildare än sist så det var skönt! Jag jobbar ju deltid här ute, men oftast är jag inne på kontoret, så det var otroligt mysigt att få rida lite. Känner att jag blir mer och mer hästintresserad. Nästan så att jag skulle vilja gå en ridkurs i vår. Vem hade trott det?
.....
We did not really have the same luck with the weather, but it was warmer than last week. Happy feets! I work part time out here, but usually I'm in the office so it was incredibly cozy to go for a ride. Getting the feeling that I'm becoming more and more a horse girl. Almost so I would like to go for a riding course this spring. What's happening?!

Efter att vi hade varit ute och ridit så gick vi in i hagen för att fotografera lite med de andra hästarna också. Jag gick bakom ett litet hus för att inte störa de andra som fotade, hörde hur någon gick bakom mig och tänkte att det var Chris som också var modell. Vände mig om för att fråga något - men bakom mig var inte alls Chris utan en hästmule, haha. Hade fått en ny kompis. 
-----
After the tour, we went into the other horses paddock for some more photos. I went behind a small house because I didn't want to disturb the others who were taking some pictures. Heard someone walking behind me and thought that it was Chris. Turned around to ask something - but behind me wasn't Chris, instead I saw this, haha. My new friend.

Är så tacksam och glad över att jag fick vara med på det här äventyret! Tänk vilken tur vi har i Kiruna som har företagare som Nutti Sámi Siida och Ofelaš islandshästar hos oss. Har du inte besökt deras verksamhet så gör det! 
------

I'm so grateful and happy for this adventure and experience! We're so lucky here in Kiruna that we have entrepreneurs like Nutti Sámi Siida and Ofelaš Island horses. If you haven't visited their business then do it! Thank you again!

Kommentera gärna: